Η άνοδος του Μαγνησιακού στη Γ’ Εθνική φέρνει ανακατατάξεις και στις κατηγορίες της ΕΠΣΘ, αφού παράλληλα άνοδο πανηγυρίζουν και οι ΑΟ Σκιάθου και Νέοι Αθλητές Νίκης σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ αντίστοιχα!

Ο ΑΟ Σκιάθου επιστρέφει μετά από μία χρονιά στην Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας τερματίσει τρίτος στη βαθμολογική κατάταξη της Β’ ΕΠΣΘ με 43 βαθμούς, πίσω από τον δεύτερο Πανιώνιο Νέας Ιωνίας (με 48 βαθμούς) και τον πρωταθλητή Αστέρα Ριζομύλου (πρώτος με 50 βαθμούς).

Μάλιστα η διοίκηση της νησιωτικής ομάδας εξέδωσε και ανακοίνωση για την άνοδο τονίζοντας τα εξής: «Με τη φετινή αθλητική χρονιά να φτάνει αισίως στο τέλος της και επίσημα ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν την άθληση των παιδιών τους σε εμάς και φυσικά ανανεώνουμε το ραντεβού μας κατόπιν καλοκαιρινής περιόδου. Το τέλος αυτής της αθλητικής σεζόν κλείνει με ένα θετικό νέο για τον ΑΟ Σκιάθου. Η άνοδος του Μαγνησιακού στη Γ’ Εθνική είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Σκιάθου να ανέβει κατηγορία και έτσι από την ερχόμενη αθλητική χρονιά να είναι ενεργή στις αγωνιστικές της Α’ ΕΠΣΘ. Έτσι με αφορμή την επάνοδο μας στην Α’ Τοπική που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως, δηλώνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επερχόμενης σεζόν στη σέντρα!».

αθλητικα νεα

Με τη σειρά της η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης προβιβάζεται στη Β’ ΕΠΣΘ, έχοντας τερματίσει τρίτη στη Γ’ τοπική κατηγορία με 43 βαθμούς, πίσω από τον πρωταθλητή Ατρόμητο που είχε 47 και τον δεύτερο Αχιλλέα Αχιλλείου που είχε 44 βαθμούς. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανόδου στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί και βίντεο με όλα τα γκολ της ομάδας της τελευταίας χρονιάς!

αθλητικα νεα