Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε για έναν αγώνα που χάθηκε μέσα από τα χέρια της ομάδας του ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Τώρα έχουμε κάτι θέματα. Δυστυχώς ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν είναι υγιής. Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του Σάσα. Ο Γουόκαπ βγήκε από το παιχνίδι με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια τεχνική που πραγματικά απορώ πώς δόθηκαν. Είχαμε επιμονή, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε. Πήγαμε εκεί που θέλαμε, αλλά κάναμε λάθη. Ενώ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος, πάλι δεν τα καταφέραμε. Θα διδαχθούμε από το παιχνίδι και θα μάθουμε για το επόμενο" είπε αρχικά και προσέθεσε:

"Δεν λέω ούτε θετικά ούτε αρνητικά για παίκτες. Κρίνω μόνο την ομάδα μας. Δυστυχώς κάναμε λάθη στο τέλος. Αν δείτε τα +/- στο τέλος, θα δείτε ότι κάποιοι προφανώς υστέρησαν. Ίσως δεν μπήκαν στο κλίμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το playmaking για να μπουν στο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε εύκολη σειρά. Όλα γίνονται κάτω από δύσκολες συνθήκες εδώ πέρα, καλύτερα να ξεφύγουμε από αυτά.. Να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε όλη τη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα".


Zante Ferries: Κλείσε ΕΔΩ τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Κυκλάδες με έκπτωση έως 30%!