Όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση του FP3 του αγώνα της Στυρίας, εκτός από την “διάθεση” του καιρού! Η δεύτερη εβδομάδα στην πίστα του Spielberg στην Αυστρία συνεχίζει να είναι επεισοδιακή, με την δυνατή βροχή να αναβάλλει επ’ αόριστον την διενέργεια του FP3 και ουσιαστικά να το ματαιώνει…

Στη 13:00 ώρα Ελλάδος ήταν προγραμματισμένη η εκκίνηση του FP3 του αγώνα της Στυρίας. Ωστόσο, η καταρρακτώδης βροχή δεν το επέτρεψε αυτό. Ενδεικτικό είναι πως ο αγώνας της F3 που ήταν προγραμματισμένος λίγο νωρίτερα από τις δοκιμές, ακυρώθηκε στους πρώτους 13 γύρους!

Όλα τα φώτα πια στρέφονται στις κατατακτήριες που είναι προγραμματισμένες για τις 16:00 ώρα Ελλάδος. Εάν η βροχή το επιτρέψει, θα έχουμε κανονικά δράση. Βέβαια, όπως όλες οι ομάδες είχαν ενημερωθεί, εάν οι κατατακτήριες δεν μπορούν να γίνουν λόγω των καιρικών συνθηκών, οι χρόνοι του FP2 θα μετρήσουν ως χρόνοι κατάταξης!

Δείτε τι συνέβη στο FP2 πατώντας εδώ!

Σύμφωνα με ανθρώπους της F1, όπως ο Christian Horner, υπάρχει σχετικά μεγάλη πιθανότητα να γίνουν οι κατατακτήριες σε μεικτές όμως συνθήκες… Εάν αυτό δε γίνει τελικά, η μεγάλη χαμένη θα είναι η Ferrari που ενώ αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα, ουσιαστικά δεν έκανε ποτέ χρόνους κατατακτήριων στις δεύτερες δοκιμές, με τον Vettel μάλιστα να τερματίζει το FP2 στην 16η θέση… Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη τριάδα του FP2 απαρτίζεται από τους Bottas, Verstappen και Perez κατά σειρά!

Μείνετε συντονισμένοι στο f1fan.gr για όλα τα νεότερα!