Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Μίλαν Σκρίνιαρ βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου από την Ίντερ. Ο Σλοβάκος στόπερ μπορεί να έχει ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών φέτος αλλά οι σχέσεις του με τον Κόντε είναι κάκιστες.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι τόσο πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και προκειμένου να δώσει έμφαση στην επίθεση τον αποδεσμεύει. Άλλωστε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η υπόθεση Λαουτάρο δείχνει να αλλάζει έκβαση. Ο Αργεντινός παραμένει στο κλαμπ, άρα θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για να υπάρξουν μεταγραφές.

Η διοίκηση αποφάσισε πως τα χρήματα αυτά μπορούν να βρεθούν από τη πώληση του Σκρίνιαρ. Η Ίντερ μπορεί να βάλει στα ταμεία της πάνω από 75 εκ. ευρώ. αθλητικα νεα

Η Μάντσεστερ Σίτι ήδη τσεκάρει τον Σκρίνιαρ

Στην Αγγλία υπάρχουν ήδη συζητήσεις και μεγάλο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πρώτη έχει ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του και τον περασμένο Ιανουάριο αλλά ο Κόντε τότε είχε απαντήσει αρνητικά. Τώρα όπως όλα δείχνουν θα επανέλθουν με μεγαλύτερη πρόταση η οποία ενδεχομένως να ξεπερνά και την περσινή.

Πριν ένα χρόνο οι Άραβες δεν δίστασαν να προσφέρουν 100 εκ. ευρώ για τον Σλοβάκο, ποσό το οποίο θα μπορέσουν άνετα να ρίξουν στο τραπέζι και αυτόν τον Αύγουστο.

ΠΗΓΗ: sportsking.gr