Ο Γκάρεθ Μπέιλ δείχνει και είναι πιο αδιάφορος από ποτέ στη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός που έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για την στάση του απέναντι στην ομάδα δείχνει παγερά αδιάφορος. Μάλιστα πρόσφατα δεν δίστασε να κάνει πως κοιμάται στον πάγκο της Ρεάλ.

Στον πρόσφατο αγώνα απέναντι στην Αλαβές δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα όταν η κάμερα τον απαθανάτισε να κοιμάται στον πάγκο. Ο φακός τον δείχνει να έχει ξαπλώσει στο πάγκο και να φορά τη μάσκα στα μάτια του. Απίστευτες εικόνες οι οποίες έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Μην ξεχνάμε πως ο Μπέιλ έχει συμβόλαιο με τους μερένχες μέχρι και το 2022. Το ποσό το οποίο λαμβάνει για κάθε ένα έτος του συμβολαίου του ξεπερνά τα 15 εκ. ευρώ.

Μεγάλο «αγκάθι» η περίπτωση του Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η υπόθεση Μπέιλ δεν είναι μία νέα φουρτούνα στις τάξεις της Ρεάλ. Εδώ και δύο χρόνια η μεταγραφή του Ουαλού παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο. Κανείς δεν παίρνει την υπόθεση πάνω του και κανείς δεν μπορεί να τον υποχρεώσει αν αποχωρήσει. Άλλωστε γιατί να το κάνεις όταν αμείβεσαι με τόσα εκατομμύρια και στην ουσία δεν ιδρώνεις καν τη φανέλα.

Το φετινό καλοκαίρι όμως θα είναι καθοριστικό και για τον ίδιον αλλά και για την ομάδα του. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις με και το Κατάρ σίγουρα θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το ντιλ αυτή τη φορά.

ΠΗΓΗ: sportsking.gr