Ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συνεχίζεται για την ομάδα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας. Το σωματείο από την Αμαλιάδα ανακοίνωσε και επίσημα την προσθήκη του Γιώργου Κοντόγιωργα, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαντούβαλο.

Ο Γιώργος Κοντόγιωργας είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,96 και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κόροιβος Αμαλιάδας, Παγκράτι, Λέχαιο, Ολυμπιονίκης. Από την άλλη, ο Μαντούβαλος είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στις θέσεις που "γεμίζουν" τη ρακέτα. Μάλιστα, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Δείτε τις δηλώσεις των αθλητών:

Γιωργος Κοντόγιωργας:

"Ευχαριστώ τον Coach Βασίλη Νιπεργιάλη και τους παράγοντες της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και ξαναγυρίζω στις εθνικές κατηγορίες με μια ομάδα καλοδουλεμένη και οργανωμένη.Διαθέτω την εμπειρία και το σθένος να βοηθήσω την ομάδα μου.Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό".

Δημήτρης Μαντούβαλος:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σε μια πραγματική οικογένεια . Από την πρώτη στιγμή εδώ στην Αμαλιάδα αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου . Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν αλλά όλοι εδώ στον Α.Σ.Σ.Α θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκληση της Γ´ Εθνικής . Εγώ προσωπικά θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους".

Δείτε την ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:

"Κάτοικος Αμαλιάδας ο Γιώργος Κοντόγιωργας.
Ανανέωσε ο Δημήτρης Μαντούβαλος .
Στην κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας .

Ένα ακόμα αθλητή από την Ηλεία πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Ο Γιώργος Κοντόγιωργας 24 ετών , 1.96, και αγωνίζεται στη θέση του φόργουρντ.
Έχει αγωνιστεί στις ομάδες : Κόροιβος Αμαλιάδας, Παγκράτι, Λέχαιο, Ολυμπιονίκης .
Η παρουσία του θα ενισχύσει το Ηλειώτικο στοιχείο κάτι που ήταν επιθυμία όλων των ανθρώπων του Α.Σ.Σ.Α .

Στην κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διάρκειες για την αγωνιστική χρόνια 2020-21.
Με το σύνθημα #Πάμε μαζί Πάμε ψηλά , που μετουσιώνεται σε πράξη κάθε χρόνο στο παρκέ , ο Α.Σ.Σ.Α δίνει τη δυνατότητα στους Ηλείους φιλάθλους από τη μια στην πολύ καλή τιμή των 50€ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα , από την άλλη να στηρίξουν οικονομικά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς .
Το πρωτάθλημα της Γ´ Εινικης θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού πέρα από τις ομάδες της Πελλοπόνησου , προστέθηκαν και δύο ομάδες από την Κρήτη , ενδεχομένως να προστεθεί και από νησί του Αιγαίου .
Σε όλη αυτή την προσπάθεια η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου θα είναι όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα κομβική .
Συνεχίζουμε , ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ , ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!"

Δείτε τη δημοσίευση του σωματείου: