Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης ανακοίνωσε τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Προπονητής της ομάδος συνεχίζει ο Τάκης Ρούσσας, γνωστός στο τρικαλινό ποδόσφαιρο με μεγάλη και πετυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής σε ομάδες Α ερασιτεχνικής, Δ εθνικής και Γ εθνικής κατηγορίας. Ομάδες όπως το Φλαμούλι, η Φαρκαδόνα, τα Μετέωρα, η Φήκη και πολλές ακόμη.

Ο Δημήτρης Ρούσας, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής για 9 σεζόν στον Α Ο Τρίκαλα, με συνολικά 180 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Β και Γ Εθνικής .

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Φηκιώτης σε καταγωγή Νίκος Βαλομάνδρας, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος πτυχίου UEFA B με προυπηρεσία σε ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως οι Μπέμπηδες 2000, ο Αινείας Θεσσαλονίκης και άλλες.

Βοηθός προπονητή ο επίσης Φηκιώτης και για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Λυκορδάνος ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Τάκη Ρούσσα τα τελευταία 3 χρόνια.

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο γνωστός στο τρικαλινό φίλαθλο κοινό, Φώτης Βασιλάκος με βιογραφικό μεγάλο και εξαιρετική δουλειά σε πολλές ομάδες του Νομού μας.

‘Εχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον Α Ο Τρίκαλα για 4 αγωνιστικές σεζόν με 44 συνολικά συμμετοχές.