Σε νέα τετ covid-19 θα υποβληθεί σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη που έχει πληγεί αρκετά τιε τελευταίας δέκα μέρες από τον Κορωνοιό.

Αυτή τη στιγμή και με βάση τα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν την Τρίτη, θετικοί στον ιό είναι πέντε ποδοσφαιριστές. Πάνω δηλαδή απο το όριο που επιτρέπει το υγειονομικό πρωτόκολο για τη διεξαγωγή αγώνων στη Σούπερ Λιγκ.

Επίσης, σήμερα θα κάνουν τεστ οι αρνητικοί από τα πρώτα τεστ που έγιναν, όπως επίσης και οι 3 που βρέθηκαν αρνητικοί στα τελευταία τεστ, οι οποίοι, αρχικά, είχαν διαγνωσθεί θετικοί. Τα αποτελέσματα αναμένονται αργά απόψε το βράδυ.

Εφόσον το νούμερο, μετά τα σημερινά τεστ παραμείνει πάνω απο τους τρεις, τότε θα αναβληθεί και δεύτερο σερί ματς των κιτρινόμαυρων, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Εφόσον μειωθεί τότε ο Αρης θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, χωρίς όμως ο Μάντζιος να μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες που ήταν ή θα παραμείνουν φυσικά σε καραντίνα.

Ο Έλληνας τεχνικός, έχοντας αυτό ως δεδομένο, δηλαδή την πιθανή απουσία 7-8 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών, γιατί ακόμη και αν κάποιοι έχουν σήμερα δεύτερη σερί αρνητικό τεστ, έχουν μείνει για δέκα μέρες εκτός προπονήσων, ετοιμάζει τα πλάνα του με τους υπόλοιπους διαθέσιμους του ρόστερ.

Για παράδειγμα, ετοιμάζει τον Μπεναλουάν αφού ο Ροζ είναι τιμωρημένος. Οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του αγώνα θα παρθούν σήμερα.