Το λαρισινό στοιχείο είναι πιο έντονο από ποτέ στον φετινό Απόλλωνα Λάρισας μιας και μια ενδεκάδα παίκτες απαρτίζουν το ρόστερ του, με μπροστάρηδες τους Βαγγέλη Μόρα και Κώστα Χατζή.

Ο Απόλλωνας που στόχος του είναι να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά από το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη (1-1).

Πάντως κατά τη χθεσινή αναμέτρηση αγωνίσθηκαν έξι Λαρισαίοι παίκτες και μάλιστα ορισμένοι από δαύτους μας είχαν απασχολήσει από πολύ νωρίς με τις επιδόσεις τους στα γήπεδα της ΕΠΣΛ.

Και πιο συγκεκριμένα οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Κώστας Σκούπρας και Δημήτρης Λίταινας όταν και μεγαλουργούσαν με τις φανέλες της Ακαδημίας Τυρνάβου και Φιλοκτήτη Μελιβοίας, κάνοντας «κλικ» στο μάτι.

Όπως επίσης και οι Γιάννης Μπαλογιάννης με τη φανέλα του Τοξότη Λάρισας αλλά και Δημήτρης Τασιούλης με αυτή της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Παίκτες που μόχθησαν πολύ κι αυτή τη στιγμή αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, φτάνοντας έως εδώ, μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή.

Και με εξαίρεση τον Σκούπρα που βαδίζει στα 33, για τους Λίταινα (26), Μπαλογιάννη (24), Τασιούλη (24) ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και το μέλλον τους ανήκει, όπως ανήκει και στους Καλούση (23), Γκουτρουμπή (26) και Παναγιώτου (20) καθώς έχουν πολλά να προσφέρουν...