Φρικτά παράπονα από την διαιτησία του Τσαγκαράκη (αλλά και του Παπαπέτρου από το VAR) έχει ο Ατρόμητος που φωνάζει για τρεις φάσεις που δόθηκαν όλες υπέρ του Ολυμπιακού και οι οποίες στην ουσία καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 39ο λεπτό ο Μπουχαλάκης με πολύ επικίνδυνη και δυνατή προβολή «κλαδεύει» εν ψυχρώ από τον Χαρίση, δίχως να έχει την παραμικρή επαφή με την μπάλα που έχει φύγει μπροστά. Παρά τις φωνές και τις διαμαρτυρίες από τον πάγκο, ο Τσαγκαράκης χαρίζεται στον μέσο του Ολυμπιακού δίχως να κάνει χρήση του VAR.

Ένα λεπτό αργότερα, από την εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, ο Μπα απομακρύνει με κεφαλιά, όμως η μπάλα βρίσκει εμφανώς στο απλωμένο χέρι του Σεμέντο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει πλάτη στην μπάλα, όμως το χέρι του είναι πάνω από το ύψος του ώμου και αυτό, όπως ξεκάθαρα λέει ο κανονισμός, είναι παράβαση. Ο Τσαγκαράκης δε δίνει το εμφανές πέναλτι, ενώ ο Παπαπέτρου από το VAR προφανώς είχε κάτι καλύτερο να ασχοληθεί.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούμα κυνηγάει μία χαμένη βαθιά μπαλιά και με τα χέρια του σπρώχνει εμφανώς τον Στρούγγη, ο οποίος χάνει την ισορροπία του, παραπατάει και χάνει την φάση. Ο Μπρούμα τσιμπάει την μπάλα με προβολή και κάνει το 0-1, με το γκολ να μετράει κανονικά (!), μετά την σύμφωνη γνώμη και του Παπαπέτρου από το VAR.