Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά στα νέα μέσα, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει γνωστός σε όλους, αλλά κάθε φορά, οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, βρίσκουν ένα νέο τρόπο για να εντυπωσιάζουν.

Η άφιξη ενός ονόματος όπως αυτό του Σίντζι Καγκάβα στην ομάδα, έχει φέρει τεράστιο ενδιαφέρον στην πατρίδα του, καθώς λίγες μέρες, ένας κολοσσός όπως το «DAZN» εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του ΠΑΟΚ για να τους προβάλλει στην Ιαπωνία.

Στα τελευταία παιχνίδια, που ο Καγκάβα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, γίνεται... «πανηγύρι» από διάφορα σχόλια στο Twitter από συμπατριώτες του και στον ΠΑΟΚ, δεν άργησαν να κάνουν το πρώτο από τα επόμενα βήματα της, που έχουν να κάνουν με το «άνοιγμα» της προς την ιαπωνική αγορά.

Αυτό, είναι η δημιουργία επίσημου λογαριασμού του ΠΑΟΚ στο Twitter, αμιγώς στα ιαπωνικά όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική εικόνα παρακάτω! Από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν περισσότερες κινήσεις για το κομμάτι αυτό που θα γίνουν γνωστά και μέσω ανακοίνωσης...