Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονικής Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Ζαντόπουλος αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στις δηλώσεις μεταξύ άλλων τόνισε πως (βάσει δικής του πληροφόρησης) τουλάχιστον έξι ομάδες από τον πρώτο όμιλο, οπού μετέχουν και οι επτά ομάδες από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης, δεν θα συμμετάσχουν και δεν θα κατέβουν να ξαναγωνιστούν· σε μία δήλωση που σαφώς προκαλεί αίσθηση.

Αναλυτικά, ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Γιάννη Ζαντόπουλου: «Εμείς θέλαμε να επανεκκινήσουμε, είχαμε μεγάλη προσμονή να ξεκινήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας. Καταρχάς να δούμε πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και ποιοι θα κατέβουν να παίξουν. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι συμμετοχές γιατί αν δεν κατέβουν πολλές ομάδες μπορεί να γίνει συγχώνευση των ομίλων. Εγώ έχω πληροφορία ότι στον δικό μας όμιλο δεν θα κατέβουν τουλάχιστον έξι ομάδες, ενώ σε άλλον όμιλο μόνο δυο θα κατέβουν.

Πιστεύω με τα έξοδα της διαιτησίας και των rapid tests θα βρεθεί λύση, αλλά πρέπει να δούμε το ξανά λέω ποιοι θα κατέβουν για να πάρει η ΕΠΟ την οριστική της απόφαση για το μέλλον του Πρωταθλήματος. Πάνω στο χορηγικό κομμάτι πρέπει να το ξανά τρέξουμε, αλλάζουν πολλά δεδομένα τώρα, όμως δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Υπήρχε μια συμφωνία με το DION TV για τα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή και εφόσον ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα θα μεταδίδονται και πάλι οι αναμετρήσεις του συλλόγου.»