Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά (Σάββατο 27/02 14:45 ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Ιμπραχίμα Νιάσε που ανέβασε ρυθμούς σήμερα. Εκτός είναι, ο Ισαάκ Κονέ, που ακολουθεί ατομικό και θεραπεία λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. Εκτός είναι και ο Νίκος Μουστάκης, λόγω μικροενόχλησης. Για πρώτη φορά στην αποστολή, βρίσκεται ο Βασίλης Πογκοσιάν, αφού διευθετήθηκε το θέμα με το δελτίο του. Η αποστολή του Ιωνικού έχει αναχωρήσει αεροπορικώς για την Κρήτη από το Ελ. Βενιζέλος.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ, Βασίλης Πογκοσιάν, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.