Αν και ο γηπεδούχος ΝΟ Χανίων προέβαλε αντίσταση για 1,5 περίοδο (4-4 στα μισά της δεύτυερης) ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε, ανεβάζοντας, ρυθμούς στη συνέχεια να φτάσει σε μια εντυπωσιακή επικράτηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής με σκορ 15-8 στην επιστροφή των δύο ομάδων στη δράση μετά από 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας στην Α1.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, στο πρώτο του ματς στην Α1 ως προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Μοσκόφ, Δερμιτζάκη και τον τραυματία Καβασουβανό, πήρε τη νίκη στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, έχοντας ως κορυφαίο και πρώτο της σκόρερ τον Αλέξανδρο Γούνα με επτά γκολ.

Επιθετικά σε απόδοση τον ακολούθησε ο Άλεξ Μπόουεν, στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι τον περασμένο Οκτώβρη, με τρία γκολ.

Τα Χανιά του Ηλία Μαχαίρα προέβαλαν αντίσταση στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα των τεσσάρων λεπτών όταν στο 5:02′ της 3ης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Μανώλης Σολανάκης για χτύπημα σε αντίπαλο, όπως αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος.

ΝΟ Χανίων – Απόλλων Σμύρνης 8-15 (3-3, 1-3, 2-4, 2-5)

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Φέγγος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Κίτσος, Βιτέλλας, Μπόουεν 3, Γούνας 7, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Δραγώνας.