Σε μια μάλλον επικοινωνιακή κίνηση, η εταιρεία από το Varese προχώρησε πρόσφατα στον «εξοπλισμό» της Αστυνομίας του Μιλάνου με τα ολοκαίνουρια Turismo Veloce SCS βαμμένα στα υπηρεσιακά της χρώματα.

Δεν επιμένω τυχαία στα εισαγωγικά που περιβάλλουν τις σχετικές με το εξοπλίζειν λέξεις, καθώς η ιταλική εταιρεία δε λυπήθηκε τα έξοδα δίνοντας… τέσσερις ολόκληρες μοτοσυκλέτες στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου. Προς υπενθύμιση, η SCS είναι η κορυφαία έκδοση του Turismo Veloce, με τον «έξυπνο», ημιαυτόματο συμπλέκτη.

αθλητικα νεα

Η απόδοση του τρικύλινδρου κινητήρα των 798Cc είναι της τάξης των 110Hp/10.150rpm, ενώ πέρα από το υπηρεσιακό χρώμα έχει εξοπλιστεί με φάρους, σειρήνες και αποθηκευτικούς χώρους συνολικά 60 λίτρων, αρκετών δηλαδή για χειροπέδες, γκλοπ και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί η καταστολή α λα ιταλικά. Οι εν λόγω μοτοσυκλέτες προστίθενται στον ήδη στυλάτο στόλο της Μιλανέζικης αστυνομίας με τα υπάρχοντα Turismo και Rivale (από δυο κάθε μοντέλου), με την τελετή παράδοσης/παραλαβής να γίνεται παρόντος του διοικητή της αστυνομίας του Μιλάνου, Giuseppe Petronzi, του CEO της MV Agusta, Timur Sardarov και του Πρωταθλητή της Moto2, Simone Corsi.

αθλητικα νεα

Εν κατακλείδι, αν και το επάγγελμα του αστυνομικού χρίζει διφορούμενης εκτίμησης σε παγκόσμιο επίπεδο, μάλλον οποιοσδήποτε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση των τυχερών ένστολων αναβατών. Από την άλλη, το να χρεωθείς μια μοτοσυκλέτα των 23.000 ευρώ με το όποιο πιθανό.. στραπάτσο έχει το πρόγραμμα, είναι ένα άγχος, όπως και να το κάνουμε…