Την απόκτηση του πολύπειρου Κώστα Αποστολίδη γνωστοποίησε ο Δίας Δίου, ο οποίος παράλληλα ενισχύθηκε και με έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας Αποστολίδης δε χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει σημαντική ποδοσφαιρική διαδρομή, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις με την εμπειρία του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Πιερίας για παραμονή στην κατηγορία.

Συμπαίκτες του Αποστολίδη θα είναι και οι Αλέξανδρος Κυπαρίσσης, Παναγιώτης Τσιμήτρης, Ηρακλής Κουτσικανίδης, Θάνος Χασάπης, Νίκος Φωκαΐδης και Κωνσταντίνος Καζακλάρης.

Η ανακοίνωση του Δία Δίου:

Ο Δίας Δίου ανακοινώνει την απόκτηση των κάτωθι ποδοσφαιριστών:

  1. Τον πολύπειρο αμυντικό μέσο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ (1978) με παρουσία σε όλες τις επαγγελματίες κατηγορίες (Άρης Θες/κης, Αιγάλεω, Απολ. Καλαμαριάς, Πολύκαστρο, Επανομή, Καλλονή, Αιολικός, Κοζάνη, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Αιγινιακός, Πιερικός) ενώ σε ερασιτεχνικό επίπεδο κατέκτησε 4 ανόδους και 2 κύπελλα με ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας. Τελευταία του ομάδα ο Πυδναϊκός 2017 τον οποίο και ευχαριστούμε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
  2. Τον 20χρονο επιθετικό Κυπαρίσση Αλέξανδρο από τον Μαραθώνα Καλαμαριάς.
  3. Τον γεννημένο 22/2/2000 υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Τσιμίτρη Παναγιώτη από τον ΑΠΟ Νέας Σμύρνης.
  4. Τον 19χρονο τερματοφύλακα Κουτσικανίδη Ηρακλή από την ομάδα του Βατανιακού.
  5. Τους ταλαντούχους Χασάπη Θάνο (2004 – μέσος) και Φωκαΐδη Νικόλαο (2004 – επιθετικός) από την ομάδα της 25ης Μαρτίου με τη μορφή δανεισμού εώς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο της 25 ης Μαρτίου για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών και την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.
  6. Και τον βενιαμίν Καζακλάρη Κωνσταντίνο (2005 – επιθ. μέσος) από τον Όλυμπο Βροντούς.

Ο σύλλογος εύχεται σε όλους υγεία και να επιτύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας.