Επισκοπή και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 για την 4η αγωνιστική της Football League.

Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στο “Π. Βαρδινογιάνννης” δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Μια κεφαλιά από τον Τσόφλιο στο 9′ ήταν εύκολη λεία για τον Πάντο. Η Καλλιθέα απάντησε στην ευκαιρία της Επισκοπής στο 17′ με ένα σουτ του Καλύβα που δεν βρήκε στόχο. Άστοχο ήταν και το σουτ του Καβαδία τρία λεπτά μετά.

Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στην Επισκοπή η οποία ήταν και καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Τσιριγώτη να μην μπορεί να βρει εστία σε σουτ που επιχείρησε στο 51ο λεπτό. Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν πολύ κακός.

Η Επισκοπή ζήτησε πέναλτι στο 80′ σε μαρκάρισμα του Καντέ με τον διαιτητή να λέει “παίζετε”. Aυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς με το 0-0 να μην αλλάζει ως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Δήμιζας, Καραγιάννης, Λίμα, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Παναγιωτίδης (87′ λ.τ. Ανδρέου), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νάνι, Τσιριγώτης, Τσόφλιος (76′ Βαρουξάκης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάτσης): Πάντος, Καραγιάννης, Παντελίδης, Κρητικός, Ν΄γκατέ, Στουπης (88′ Σάμιος), Μαρουκάκης (88′ Θεοδωράκης), Καλύβας, Σταύρου (76′ Βασιλειάδης), Καββαδίας (64′ N’ Γκουέμ), Παπαγγελής (64′ Χοτζάλι).

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί Δασκαλάκης(Ηρακλείου), Πλάκας (Δυτικής Αττικής)