Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μποροβήλου:

Για την ανανέωση του Ράσταβατς: "Νομίζω ότι αυτό υπαγόρευαν τα πράγματα, στην λογική ότι ο κ. Ράσταβατς έχει δημιουργήσει μια βάση στην Τρίπολη με ένα σύνολο το οποίο και πέρσι βγήκε πρώτο στα Play out, και φέτος είναι στις επτά καλύτερες ομάδες. Εμείς, ξέρουμε ποιοι είμαστε , κοιτάζουμε στα μάτια τους αντιπάλους".

Για το ότι προπονητές αφήνουν έργο στον ΑΣΤΕΡΑ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, είναι μεταξύ των τεσσάρων ομάδων όπου τα τελευταία 14-15 χρόνια είναι σταθερά στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολλοί παράγοντες, είμαστε υπολογίσιμη δύναμη, παρέχουμε τα απαραίτητα στον προπονητή για να δημιουργήσει ανταγωνιστικό σύνολο. Έχουμε γήπεδα σε άριστη κατάσταση και ιατρικό - φαρμακευτικό και ποδοσφαιρικό υλικό. Είναι όλα τα τμήματα οργανωμένα".

Για τον αν τέθηκε κάποια στιγμή ζήτημα απομάκρυνσης του Ράσταβατς: "Στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει κάθε τι πετυχημένο να τραβάει την προσοχή. Σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη και τις ομάδες. Δεν αισθανθήκαμε κάτι τέτοιο, λειτουργούμε σαν οικογένεια. Υπάρχουν και οι συνθήκες που δημιουργούν μια τέτοια ατμόσφαιρα που ο προπονητής αισθάνεται μέλος της οικογένειας".

Για το αν ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη: "Δεν έχω λόγους να κρύβομαι, έχουμε χάσει έδαφος. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αστέρας δεν θα κατεβαίνει σε κάθε παιχνίδι για να πάρει αυτό που του αναλογεί. Σίγουρα, έχει στο μυαλό του ο προπονητής πως θα παίξει. Στην διάρκεια των play off, θα εξεταστούν οι δυνατότητες ποδοσφαιριστών που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή. Θα σταθούμε αξιοπρεπώς απέναντι σε κάθε αντίπαλο".

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr