Ο Ντίνος Μαρκάκης πέτυχε το πρώτο τέρμα του ΑΟΑΝ στη νίκη επί του Πόρου με 2-0 και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε πως υπήρχε μεγάλη θέληση για τη νίκη, αλλά και η εμπειρία για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μαρκάκης μετά το “διπλό” του ΑΟΑΝ στο Γάζι:

«Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάρα πολύ, περιμέναμε πάρα πολύ καιρό για να γίνει. Το αποδείξαμε σήμερα, το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε. Είναι μία νίκη, δεν έχει κριθεί κάτι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δύσκολα παιχνίδια, σαν το σημερινό και πρέπει να είμαστε σοβαροί ώστε να μην πάει στράφι αυτή η νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς, δεν θα το πω τυχεροί, βάλαμε το πρώτο γκολ, το διαχειριστήκαμε μετά σωστά, επειδή είμαστε μία έμπειρη ομάδα. Αν βρεθούμε μπροστά στο σκορ μετά δύσκολα δεχόμαστε γκολ. Πιστεύω πως επειδή βάλαμε το πρώτο γκολ, έγινε πιο εύκολο το να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πόρο:

«Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, το περιμέναμε και είμασταν προετοιμασμένοι βέβαια γι’ αυτό. Ξέραμε που ερχόμαστε. Ο Πόρος είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει βλέψεις και αυτή για ψηλά, και εμείς είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο:

«Ο κόσμος έχει έρθει πολύ κοντά στην ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Μακάρι να έχουμε την υγεία μας όλοι για να καταφέρουμε να έχουμε ξανά τον κόσμο κοντά μας, γιατί τον έχουμε ανάγκη σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάμε τον ΑΟΑΝ ένα σκαλί παραπάνω, γιατί το αξίζει».

Απόδοση: athleticradio.gr