Ο Αστέρας Ρεθύμνου γνώρισε την ήττα απο τον Ρεθυμνιακό με 1-0, στο τοπικό ντέρμπι του Ρεθύμνου για την 5η αγωνιστική. Ο Ηλίας Ασπρομάτης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την εν γένει παρουσία της ομάδας, όμως ανέφερε πως το αποτέλεσμα τους αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Ρεθύμνου:

«Πριν οποιαδήποτε δήλωση για το παιχνίδι θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Παπαδάκη, για τον χαμό του γιου του, Μιχάλη. Είναι και άλλα πράγματα που είναι σπουδαιότερα από το ποδόσφαιρο και μας ξεπερνούν. Να είναι καλά να θυμούνται τον Μιχάλη.

Όσον αφορά το παιχνίδι ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, με παίκτες με εμπειρία. Στην κουβέντα που κάναμε με τους ποδοσφαιριστές τους είπα πως ο πιθανότερος λόγος να κινδυνεύσουμε ήταν οι στατικές φάσεις και η ικανότητα στα στημένα του Δελήμπαση έβαλε μπροστά τον Ρεθυμνιακό. Παρότι εμείς μπήκαμε νωχελικά στο παιχνίδι δεν δεχθήκαμε καθαρή ευκαιρία από τον αντίπαλο, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου από προσωπικά λάθη. Νομίζω το νεαρό της ηλικίας της ομάδας επηρέασε τους ποδοσφαιριστές στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αυτό ξεπεράστηκε και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο αυτό άλλαξε έμεινε περισσότερο η μπάλα στα πόδια μας, δημιουργώντας ευκαιρίες και προϋποθέσεις ευκαιριών.

Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εικόνα μας σε γενικές γραμμές και πικρία για το τελικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ρεθυμνιακό και να επιτύχει τους στόχους του».