Ο Κώστας Παπαδάκος μίλησε για τη νίκη της Λάρισας επί του Ηρακλή και τόνισε ότι η παραμονή της ομάδας στην Basket League ήταν δικαίωση για όλους.

Παράλληλα, μίλησε για το μεγάλο σουτ που σημείωσε και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στη Λάρισα, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος παίζει απλά για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλάξαμε παίκτες, προπονητή, χάσαμε πολλά ματς στις λεπτομέρειες, σήμερα είναι μια δικαίωση για εμάς”.

Για το μεγάλο σουτ που πέτυχε: “Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρός, εγώ παίζω κανονικά για την ομάδα μου, μου έκανε καλό σκριν ο Μιχάλης, πήρα το σουτ, το έβαλα, κερδίσαμε και είμαι πολύ ευτυχισμένος”.

Δείτε όσα είπε:

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιουζέλης στάθηκε στις απουσίες των Καββαδά και Σαρικόπουλου, ενώ τόνισε πως στο τέλος οι γηπεδούχοι φάνηκε να θέλουν περισσότερο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήρθαμε έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, δουλέψαμε όλη τη βδομάδα πολύ καλά με τους προπονητές, η Λάρισα ήθελε πολύ το παιχνίδι για να εξασφαλίσει την παραμονή και εμείς φυσικά το χρειαζόμασταν για να μπούμε στα πλέι οφ. Εμείς συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να τα καταφέρουμε.

Οι απουσίες των δύο παιδιών έπαιξαν ρόλο, γιατί η ομάδα ήταν χωρίς δύο πεντάρια. Τα τρία παιδιά που παίζουμε στο “4” προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό, αλλά νομίζω η Λάρισα το ήθελε λίγο περισσότερο στο τέλος”.

Δείτε όσα είπε στην ΕΡΤ: