Ο Τζόρνταν Λόιντ μιλώντας σε podcast του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια. Αποκάλυψε πως διακαής πόθος του παραμένει το ΝΒΑ, αλλά δεν θα ήταν αρνητικός σε μια καλή πρόταση απο ομάδα της Euroleague. Θυμίζουμε πως το όνομα του Λόιντ έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, με του ερυθρόλευκους να εξετάζουν την περίπτωση του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επόμενη σεζόν: «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πού θα παίξω την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, γιατί πολλές φορές όταν σχεδιάζεις κάτι, δεν γίνεται όπως το περιμένεις. Αλήθεια, θα ήθελα να σου πω περισσότερα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα αναλύσω την κατάσταση το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το όνειρο του ΝΒΑ: «Όπως έχω ξαναπεί, αυτό είναι το όνειρό μου και πιστεύω πως μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Η συγκεκριμένη προοπτική λοιπόν είναι πάντοτε ανοιχτή και ορατή, αλλά αν στην Ευρώπη υπάρχει μια καλή κατάσταση, πιστεύω πως είναι πιο έξυπνο να μην την αφήσω. Ανεξαρτήτως του πόσο μακριά από το σπίτι μου είμαι. Ναι, μου λείπει το σπίτι μου, αλλά η καριέρα δεν κρατάει για πάντα και γι αυτό θα πρέπει πάντα να αρπάζεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, είναι είναι στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη. Ξέρω παιδιά που περνάνε πέντε και έξι χρόνια στη G-League κι η καριέρα τους δεν εξελίσσεται περισσότερο. Οπότε, θα ξαναπώ ότι η προοπτική του ΝΒΑ είναι πάντα ανοιχτή για μένα, δεν πρόκειται όμως να καθίσω και να περιμένω γι αυτό να συμβεί».