Μία ακόμα εμφάνιση του Λεωνίδα Στεργίου στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο 19χρονος στόπερ της Σεντ Γκάλεν παρουσιάζεται συχνά – πυκνά ως στόχος της πειραϊκής ομάδας κι όχι μόνο, αφού στο γκρουπ των ομάδων που φέρεται να΄χει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους κυκλοφορούν κι άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εκτός από τους «ερυθρόλευκους», focus στον νεαρό αμυντικό της ελβετικής ομάδας πραγματοποιούν αυτή την περίοδο η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Αταλάντα.

Να θυμίσουμε πως ο Στεργίου είναι γεννημένος στην Ελβετία από πατέρα Έλληνα και μητέρα Σέρβα.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Σεντ Γκάλεν, ενώ έχει διεθνείς συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελβετίας.

Στον Ολυμπιακό διατηρούν άκρως θετικό report για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο αυτό ασφαλώς και δεν φτάνει από μόνο του για να τον στείλει στον Πειραιά.

Όχι μόνο επειδή η τιμή στο «καρτελάκι» του στη…βιτρίνα της Σεντ Γκάλεν γράφει 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και λόγω των υψηλών βλέψεων που έχει το πρόσωπο που κινεί τα νήματα για λογαριασμό του

Ο agent Μίλος Μαλένοβιτς έχει ως στόχο να «περάσει» τον Στεργίου σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…α΄ταχύτητας.

Μάλιστα προ ημερών πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ισπανία – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - για κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τις «νυχτερίδες» με επίκεντρο τον Στεργίου.

Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σύνδεση της Βαλένθια με τον Έλληνα στόπερ και τα τελευταία δημοσιεύματα που βάζουν και την ισπανική ομάδα στους «μνηστήρες» της μεταγραφής του.