Τον διεθνή με την Εθνική Νέων Θανάση Μάνο πρόσθεσαν στο ρόστερ τους οι Ίκαροι Τρικάλων. Ο 19χρονος γκαρντ έχει ύψος 1.90μ., αγωνίζεται στη θέση “2” και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το παρόν και το άμεσο μέλλον για τον Γρηγόρη Γιασσάρη και την ομάδα του.

«Είναι για εμένα κάτι εντελώς διαφορετικό καθώς για πρώτη φορά θα βρίσκομαι σε ομάδα μακριά από το σπίτι μου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα για μένα. Από μεριάς μου προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό, να βελτιώσω πράγματα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι», δήλωσε μετά τη μεταγραφή του ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ.

Η ανακοίνωση των Ικάρων:

«Ένα από τα μεγαλύτερα του θεσσαλικού μπάσκετ θα συνεχίσει την πορεία του στους Ικάρους Τρικάλων οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση που τους θέλει να στελεχώνουν το ρόστερ τους με νεαρούς, πολλά υποσχόμενους αθλητές.

Ο Θανάσης Μάνος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα και προστέθηκε στην φαρέτρα του Γρηγόρη Γιασσάρη για τη νέα σεζόν.

Ο 19χρονος αθλητής έχει ύψος 1.90 και παίζει στην θέση "2". Μέχρι πρότινος άνηκε στον Κεραυνό Λάρισας. Συμμετείχε μάλιστα και στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας της Εθνικής ομαδας.

Οι Ίκαροι Τρικάλων καλωσορίζουν τον Θανάση στην οικογένειά τους και του εύχονται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

*Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει τις ευχαριστίες του στην διοίκηση του Κεραυνού Λάρισας για την παραχώρηση του παίκτη».